Het goed gevoel van Bistro Picasso!

Shirley Deroo en Deep Kadel baten sedert 4 oktober 2013 Bistro Picasso uit op de Markt in Torhout. Samen willen ze de Picasso uitbouwen tot een oerdegelijke bistro.

IMG_1550

Iedereen kent wel tearoom Picasso. Je weet wel: blijven plakken op een terrasje op de Markt in de zon…en honger krijgen. Vlug een snack eten…Shirley en Deep willen echter meer zijn dan alleen maar tearoom. “Uiteraard blijft iedereen hier welkom voor een croque, spaghetti of een wafel maar we willen een meerwaarde creëren door altijd verse vlees- en visgerechten aan te bieden”, zegt Deep (39) die van Nepal afkomstig is. “Ik woon al vijftien jaar in België, huwde met Shirley en samen hebben we twee kinderen. In Nepal studeerde ik techniek-handel aan de universiteit, hier volgde ik een koksopleiding in Spermalie.” Deep verdiende onder andere zijn strepen als kok in de Guillaume in Brugge en Park Rodenbach in Roeselare.
Alle vlees
“Onze specialiteit is de klassieke Franse keuken met een eigen toets”, gaat Deep verder. “Klanten kunnen hier altijd een lekker stukje vlees komen eten: ribeye, steak, rundsvlees, gevogelte, lamsvlees…we hebben dat altijd vers in huis. Ook viseters vinden hier dagelijks hun gading. We geven elke middag een lunch met vlees à 14 euro of vis à 15 euro. Daarnaast is er nog het bistromenu en het degustatiemenu. Naast kwaliteit is vriendelijkheid en service een andere troef van onze zaak. Ons team met Shirley, Olivier, Virginie, Frank en mezelf, klit aan elkaar en dat goed gevoel willen we ook overdragen op de klanten. Een goed team zorgt voor tevreden klanten en tevreden klanten zorgen voor een enthousiast team. Iedereen moet er een goed gevoel bij hebben, daar streven we naar!”

IMG_1559.jpg
IMG_1560.jpg
IMG_1567.jpg
IMG_1569.jpg
IMG_1575.jpg
IMG_1581.jpg
IMG_1495.jpg
IMG_1497.jpg
IMG_1499.jpg
IMG_1509.jpg
IMG_1511.jpg
IMG_1513.jpg
(c) Apriotief bvba
Openingsuren
Donderdag: gesloten
Maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag: van 10 tot 21 uur
Woensdag: van 8 tot 17 uur
Gegevens
Bistro Picasso
Markt 18
8820 Torhout
050 22 05 01
derooshirley@hotmail.com
https://www.facebook.com/Bistro-picasso-407398566028993/

One thought on “Het goed gevoel van Bistro Picasso!”

  1. kunnen we maandag om beeeeetje voor 12 u snack komen eten met 2 pers … buiten teras in de zon ….
    naam annemie castelein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *