Nieuws uit Politiezone Kouter

Torhout
Ongevallen
Guldenvlieslaan
– 20.04. Aanrijding tussen moto en personenwagen ter hoogte van het kruispunt met de A. Deleustraat. Enkel stoffelijke schade.
Oude Wijnendalestraat – 20.04. Vrachtwagen moest uitwijken voor andere vrachtwagen en was weggezakt in de berm. Takeldienst kwam ter plaatse om vrachtwagen uit de berm te takelen.
Roeselaarseweg – 23.04. Bromfietser rijdt langsheen de Roeselaarseweg in de richting van Roeselare. Tijdens een inhaalmanoeuvre verliest hij de controle over zijn stuur, raakt hierbij een vluchtheuvel links en komt ten val op de rijbaan. V.G. uit Hooglede wordt met de ziekenwagen licht gewond afgevoerd naar het Sint-Rembertziekenhuis.
Diefstal met braak
Ambachtstraat
– 20.04. Onbekende(n) zijn over de omheining van de terreinen van een vrachtwagenbedrijf geklommen. Daar hebben ze de deur van een nieuwe vrachtwagen geforceerd en een krik genomen. Er werden twee wielen van de vrachtwagen verwijderd en op houten blokken gezet. Ook van een andere vrachtwagen werden de bevestigingsbouten verwijderd maar niet de wielen. Uiteindelijk zijn ze vertrokken zonder iets mee te nemen.
Vluchtmisdrijf
Zeeweg Zuid
– 20.04. De spiegel van een personenwagen wordt tijdens het kruisen afgereden door onbekende tegenligger die de vlucht nam.
Zuidstraat – 23.04. Een verkeersbord wordt omver gereden.
Vandalisme
Revinzestraat
– 22.04.Vandalisme – Onbekenden stampten de ruit in van de voordeur van de woning. De woning werd niet betreden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *