Marvin Turcan van Winkel naar Torhout KM

2016-04-26 Marvin Turcan

De 25-jarige Franse aanvaller Marvin Turcan geboren in Wattrelos op 21 november 1990 kwam  tot een overeenkomst met Torhout KM. Hiermee is hij al de derde speler die overkomt van de buren die momenteel op de tweede plaats staan in de reeks van KM. Marvin, die momenteel in het Belgische Estampuis woont, speelde in Frankrijk onder andere bij AS Monaco en in ons land kwam hij bij de jeugd van RFC Tournai terecht in 2005. In 2006 speelde hij voor het eerst bij R. Excelsior Mouscron waar hij tussendoor enkele overstappen maakte naar onder andere opnieuw AS Monaco, RWDM en La Louvière alvorens hij vorig seizoen opnieuw via Mouscron bij Sint-Eloois-Winkel Sport terecht kwam. Daar werden zijn sportieve ambities door een zware knieblessure getemperd, maar momenteel is hij volop aan het revalideren en hoopt hij volledig fit te zijn om aan het volgende seizoen te beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *