Dans- en muziekfestival Ka-dans laatste jaar in de huidige formule!

IMG_2787

Dansfestival Ka-dans dat van 12 tot 18 augustus plaats vindt in een feesttent  aan de kerk in Wijnendale, is toe aan zijn dertigste editie. Uiteraard wordt dat een feesteditie met een fantastische programmatie. Tijdens de persvoorstelling en het ontbijt voor de gastgezinnen  kondigde  voorzitter Johan Demuenynck ook aan dat het festival volgend jaar een stevige gedaantewisseling zal ondergaan.  “Het festival organiseren in zijn huidige vorm en met de vele randactiviteiten kost veel geld en energie.  Sponsors vinden om het budget van 50.000 euro te schragen wordt moeilijker en moeilijker, de zoektocht naar nieuwe bestuursleden en medewerkers die Ka-dans willen voortzetten, is nog moeilijker en blijkbaar zelfs onmogelijk. Daarom beslisten we om na deze editie een andere formule uit te dokteren. Meer daarover na onze dertigste editie.”
Programma 2016
Groepen: Danspas Wijnendale (Vlaamse volksdans), Overigens (Vlaamse en Ierse folkmuziek), She Torhout (a capella koor), West Coast Pipe Band (doedelzak), Identidad (Peru), Zornitsa (Bulgarije), Baoshan Folk Arts Troupe (China), Nograd (Hongarije) en Compania National de Danza Folklorica- Nieves Paniagua (Mexico). Op zaterdag 13 augustus is er een ‘Tropican Party’ en op zondag 14 augustus vindt het eigenlijke festival voor het groot publiek plaats.
Alle info: www.ka-dans.be

IMG_2791.jpg
IMG_2792.jpg
IMG_2793.jpg
IMG_2794.jpg
IMG_2796.jpg
IMG_2797.jpg
IMG_2783.jpg
IMG_2786.jpg
IMG_2788.jpg
IMG_2791.jpg
IMG_2792.jpg
IMG_2793.jpg
(c) Apriotief bvba

 

 

 

2 thoughts on “Dans- en muziekfestival Ka-dans laatste jaar in de huidige formule!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *