Koop en win een auto!

Torhout is de place to be om een auto te winnen dit jaar. Koop en win, is het devies.

Dumoulin Exellent & Verlichting

IMG_4028

Bij Dumoulin (Roeselaarseweg 54) kan je nog tot 12 juni spaarpunten verzamelen waarmee je kans maakt een Opel Karl te winnen (verdeeld door Garage Goethals).  Spaar punten bij elke aankoop en rijd naar huis in je gloednieuwe Opel Karl. Elke aankoopschijf van € 10 is een punt waard. Elke volle spaarkaart (€ 250) is een kans op winst. Is je spaarkaart vol? Perfect. Stop je spaarkaart met naam en adres in de box en maak kans. Kom op zondag 12 juni naar onze opendeurdag. Om 18 uur onthullen we de winnaar. Let op, enkel aanwezigen maken kans om de auto te winnen!

Duivelse Batjes 17-18-19 juni

IMG_3959

Bij Torhoutse handelaars kan je tot 19 juni sparen voor een Dacia Sandero (verdeeld door Decleir Torhout). Er zijn ook nog 2500 euro Torhoutbonnen te winnen. Zegels en spaarformulieren kan men bekomen door te kopen bij: Actuel Boetiek, Ampe Fietsen, Annekes Outlet, Autobedrijf Decleir Renault, Bazuin Weekblad, Beenhouwerij Lieven, Bellino Lingerie, Brilart Optiek, Dameskledij Bella Di, Deno Computers, Damesboetiek Clair Obscur, Dorpsslagerij Joeri & Fiene, De Verwennerij, De Verleyding, De Koninck Kledij, Dumoulin Electro & Verlichting, Foto Thor Proximus, Frans Stael Naaimachines, Giselle kledij, Het Rondpunt Louis Delhaize, Hilde Schoonheidsinstituut, Ijsdelicatessen Cloet, Kopie-Krant, Lana Exclusief, Lederwaren Jean, Lingerie Tanja, Lingerie Princess, Meubelen Cuylle, Optiek Meulemeester, Orchidee Bloemen, Pascale Fashion, Puur Fleur Bloemen, Printea Drukkerij, Reniers Electro Selexion, Schoenen De Ster, Shoe Kids, Siertex Nachtkledij, Slagerij Jelle, Sodrie Volslankboetiek, Standaard Boekhandel, Stoffen Capriss, Origin’o Natuurwinkel, Verf & Behangcenter en Westlandia schoolgerief.

Opmerking: wie bij Dumoulin koopt maakt zowel kans op de Opel Karl als op de Dacia Sandero. Dat zou pas een stunt zijn: je koopt een koelkast en je krijgt er twee auto’s bovenop…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *