Afscheid burgemeester De Cuyper op zondag 29 mei

IMG_9529

De zondag 29 mei vindt het afscheidsfeest van burgemeester Norbert De Cuyper op de Markt van Torhout plaats. De burgemeester trakteert al zijn inwoners tussen 16 en 17 uur. Iedereen is welkom vanaf 14.30 uur om te genieten van optredens van Retrofun Coverband, Westvlams Gemiengeld Vintekoor en De Grietjes. Ook aan de kinderen is er gedacht met een optreden van De Planken op het grote podium en enkele kermisattracties, springkastelen, grime en volksspelen aan de achterkant van het stadhuis. De symbolische overdracht van de burgemeestersjerp wordt voorzien omstreeks 16 uur in aanwezigheid van minister Hilde Crevits en alle schepenen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *