Nieuws uit Politiezone Kouter

Torhout

Ongeval
 In de Oostendestraat rijdt V.M. met zijn wagen tegen de achterkant van het voor hem geparkeerde voertuig.
Onder invloed
In de Zuidstraat ( 21/05/2016 – 01.46 uur) legde  M.T. uit Torhout een positieve ademtest af.  Rijbewijs werd voor 15 dagen ingetrokken.
D.L. uit Torhout werd in de Zwanestraat ( 22/05/2016 – 01.38 uur) dronken aangetroffen op de grond. Hij werd bestuurlijk aangehouden en overgebracht naar de cel ter ontnuchtering.
Inbraak
Korenbloemstraat
(21/05/2016 – 21.09 uur)  Daders betreden de woning via de niet afgesloten voordeur en gaan de slaapkamer op het gelijkvloers binnen. De bewoner, die thuis is, gaat kijken waardoor de daders vluchten.  De drie daders stappen in een voertuig en vluchten weg in de richting van Ruddervoorde.
Brand
Oostendestraat ( 22/05/2016 – 02.14 uur). Potje olie vat vuur op elektrisch vuur nadat bewoonster vermoedelijk in slaap gevallen is.  De keuken staat in lichterlaaie.  Medebewoners van het appartementsgebouw worden verwittigd via het alarm van de rookmelder en kunnen A.D. wekken door luid op de deur te bonzen. Ze wordt ter observatie opgenomen in het AZ Sint-Rembert. Brandweer komt ter plaatse, de studio is ten gevolge van de brand tijdelijk niet meer bewoonbaar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *