Nieuws uit Politiezone Kouter

Torhout

Ongevallen
In de Kortemarkstraat reed een vrachtwagen op 27 mei het verkeerslicht aan.  Na de aanrijding nam de bestuurder de vlucht maar kon later aangetroffen worden bij de transportfirma.
In de Noordlaan (27.05.2016) vond een kop-staart aanrijding plaats ter hoogte van het kruispunt met de Bruggestraat waarbij personenwagen bestuurd door C.V.  uit Staden achteraan aangereden werd door personenwagen bestuurd door D.D.  uit Izegem.
R34 (Buitenring) .29.05. Aanrijding tussen twee wagens op oprit E 403 en kruispunt R34. S.C. uit Lessines veroorzaakte ongeval waardoor de wagen van K.P. uit Oostende tegen de vangrails en de betonblokken aan de overzijde van de baan terecht kwam. De wagen diende getakeld te worden. K.P. werd gewond overgebracht naar het Sint-Rembertziekenhuis.

Poging tot diefstal
Ieperse Heerweg (27.05.2016) Onbekende probeerde in te breken in conciërgewoning op het domein van de kinderboerderij door de achterdeur open te pramen. Bij het buiten komen van de conciërge, nam de dader de vlucht.

Vechtpartij
Hogestraat ( 28.05.2016 – 01.09 uur)  B.M.  uit Torhout en S.D.  uit Kortemark hadden in een café een woordenwisseling die gepaard ging met het nodige duw- en trekwerk waarbij S.D. een paar rake klappen van B.M. diende te incasseren. S.D. werd gewond overgebracht naar het Sint-Rembertziekenhuis.

Onder invloed
Hofstraat
(28.05.2016 – 01.30 uur). B.V. uit Torhout werd liggend aangetroffen op de straat. Hij was dronken, werd bestuurlijk aangehouden en opgesloten in de cel.
Bruggestraat ( 30.05.2016 – 00.30 uur)   T.D. uit Brugge legde een positieve ademtest af. Ze kon geen rijbewijs voorleggen (haar rijbewijs was verstreken sedert december 2015) en bovendien bleek haar bromfiets niet verzekerd. De bromfiets werd getakeld.

Koe op sporen
Rijksweg
 ( 30.05.2016 – 05.10 uur)  Ploeg Kouter moet een loslopende koe van de treinsporen halen.

Vandalisme
Kasteelstraat. Onbekende(n) hebben op 30 mei een grote deuk gemaakt in de linkerachterdeur van een geparkeerde personenwagen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *