Nieuws uit Politiezone Kouter

Torhout

Ongevallen
Burg – (17/06/2016) M.W. uit Gistel en L.B. uit Torhout verlaten beiden hun parkeerplaats achteruit en botsen met hun achterbumper tegen elkaar op de rijbaan.
R34 – (17/06/2016) M.S. uit Kortemark rijdt in de richting van het centrum maar rijdt over de volle witte lijn en raakt de voertuigen van  N.D. uit Ichtegem en Y.V.G. uit Kortemark.
Oostendestraat ( 18/06/2016) V.V. uit Torhout komt met zijn fiets ten val langsheen de Oostendestraat. Hij raakt hierbij licht gewond. V.V. wordt met de ziekenwagen overgebracht naar het AZ Sint-Rembert in Torhout. Na afloop legt hij een positieve ademtest af.
Nieuwstraat (19.06.2016) Aanrijding tussen elektrische fiets bestuurd door R.M.  uit Torhout en voetganger R.C uit Torhout. Beiden worden licht gewond overgebracht naar het Sint-Rembertziekenhuis in Torhout. R.C is onder invloed van alcohol en legt een positieve ademtest af.
GISTEL – Oprit E40/A18 (20/06/2016 – 8 uur)  J.C. uit Torhout slipt met zijn voertuig op de oprit waarna hij tegen een paaltje tot stilstand komt.  De takeldienst wordt verwittigd om het voertuig te takelen.

Vluchtmisdrijf en vandalisme
Rijselstraat (17/06/2016)  Er werd een kras gemaakt in de deur van een geparkeerd voertuig.
’s Gravenwinkelstraat (18/06/2016)  Onbekenden slaan een raampje van de voordeur in tijdens de afwezigheid van de bewoners.

Onder invloed of niet…
’s Gravenwinkelstraat (18/06/2016 – 18.32)  Bij controle legt S.G. uit Torhout een positieve ademtest af. Zijn rijbewijs wordt onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken. Het voertuig is ook niet meer geldig gekeurd en verzekerd en wordt getakeld.
In de Roeselaarseweg werden  op 20 juni tussen 2.07 en 2.37 uur 5 alcoholcontroles uitgevoerd. Geen enkele bestuurder blies positief.

Opzettelijke slagen
Oostendestraat
(19/96/2016 – 06.43 uur)  De eigenaar van een horecazaak wil zijn zaak sluiten als M.G.   uit Torhout nog een drankje wenst te bestellen. De uitbater weigert waardoor M.G. verbaal agressief wordt en zijn kleingeld naar hem gooit. Hierop duwt de eigenaar M.G. uit zijn café. M.G. komt hierbij ten val op straat. Een andere klant van de zaak, T.D.C.  uit Torhout schopt en slaat hierbij naar M.G.

 Niet verzekerd
Rijselstraat (
19.06.2016)  De wagen van A.K.  uit Anderlecht blijkt niet verzekerd te zijn en wordt dus getakeld.

Diefstal
Donaustraat
(20/06/2016 – 07.21 uur) Onbekende daders forceren het hangslot dat aan een schuifdeur hangt van een geparkeerde vrachtauto langsheen de Donaustraat. De daders nemen 5 bouwtoestellen in koffer mee.
Groenhovestraat (20/06/2016 – 11.41 uur)  Onbekenden forceren het slot van het achterportier van twee geparkeerde bestelwagens. Uit één van de bestelwagens stelen de daders een bouwtoestel. Uit de andere bestelwagen ontvreemden ze niets.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *