Heerlijk Houtland was ook echt heerlijk!

Heerlijk Houtland verdween door de hernieuwde vereniging Batjes-Nacht Van West-Vlaanderen en de komst van het EK Dorp, van de Markt naar de Fraeysstraat. Even bang afwachten dus. Op vrijdag was er After Work en dat was al een bevallige meevaller.  Zaterdag werd het eetevent in de namiddag even gecounterd door het EK Dorp maar ’s avonds hield JCI met verve de eer van de Batjes hoog. Volle bak! Topdag zondag, met goed weer en heel wat volk in de Torhoutse straten, zorgde voor een toevloed van eters. In zoverre dat vanaf 16 uur de eerste standen uitverkocht waren en tegen 20 uur alleen nog een dessertje kon worden gegeten. Kortom: eerst onzekerheid over de nieuwe locatie maar daarna bevestiging dat Heerlijk Houtland niet meer weg te denken valt uit Torhout! Wij laten jullie nog even meegenieten.

IMG_5728.jpg
IMG_5732.jpg
IMG_5733.jpg
IMG_5734.jpg
IMG_5735.jpg
IMG_5736.jpg
IMG_5443.jpg
IMG_5444.jpg
IMG_5445.jpg
IMG_5472.jpg
IMG_5474.jpg
IMG_5475.jpg
(c) Apriotief bvba

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *