Nieuws uit Politiezone Kouter

Torhout
Vredelaan
 (21/06/2016 – 18.32 uur) Aanrijding tussen het voertuig van D.M.  uit Torhout en de bromfiets van een 17-jarige jongen uit Brugge. Bij het ongeval raakt de jongen licht gewond.  De takeldienst komt ter plaatse.
R34 (21/06/2016 – 21 uur) J.S. uit Brugge rijdt in de richting van Torhout en verliest de controle over zijn stuur. Het voertuig verlaat de weg aan de rechterkant, raakt een boom, gaat over kop en komt vervolgens in de gracht terecht. J.S. wordt licht gewond overgebracht naar het AZ Sint-Rembert.
Noordlaan (22/06/2016 – 07.03 uur)  Aanrijding tussen de voertuigen van J.D. uit Torhout en L.M. uit Torhout.  Bij het ongeval raakt niemand gewond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *