EK Dorp Torhout wordt samenwerking stad Torhout- www.torhoutvandaag.be

Na een geslaagde samenwerking tussen Ultim Events, de Brugse Duivels en de Stad Torhout, werd er na de drie kwalificatiematchen beslist om de volgende wedstrijden van de Rode Duivels op het EK niet meer op de huidige manier verder te zetten.

IMG_5414 

Zowel de Stad als Ultim Events en de Brugse Duivels blikken terug op een goede samenwerking op organisatorisch vlak. Helaas blijkt de formule voor Ultim Events en de Brugse Duivels niet rendabel doordat de drankverkoop in de door hen voorziene bars tegenvalt. De aanwezigheid van de talrijke lokale horeca is hier een verklaring voor. Daarnaast zijn de kosten – die enkel door Ultim Events en de Brugse Duivels gedragen worden- voor het scherm, de mobiele bars en toiletten en het afval niet te onderschatten.

www.torhoutvandaag.be
Toch is er ook licht aan het eind van de tunnel. De website Torhout Vandaag doet zijn best om in samenspraak met de Stad de organisatie van de volgende matchen op zich te nemen om de Torhoutse voetbalfan ook voor de rest van het tornooi van beeld, klank en drank op de Markt te voorzien.

“Omdat we van mening zijn dat dit een mooi initiatief is en in Torhout moet blijven, heeft de stad en www.torhoutvandaag.be de horecazaken op de Markt een voorstel gedaan tot samenwerking. We zijn echter nog op zoek naar andere sponsoring zodat het project zowel voor de komende wedstrijd maar ook voor de eventueel daarop volgende wedstrijden financieel rond komt”, zeggen waarnemend burgemeester Kristof Audenaert en Patrick Demarest.
Patrick Demarest: “Torhoutvandaag streeft op alle vlakken samenwerking na. Dus past dit perfect in het plaatje van de site. Torhout blijven begeesteren, is een andere doelstelling. Het is geen kleine uitdaging want we moeten heel kort op de bal spelen. En er zijn ook heel wat praktische problemen: zo is de Markt zaterdag niet vrij, is de Mast bezet voor de exodus van de Sint-Rembert Scholengroep, is het niet mogelijk om iets dergelijks uit het niets zo snel te organiseren in het stadspark…Kortom: de Markt blijft de plaats van het gebeuren. In samenwerking met de lokale horeca kunnen we ervoor zorgen dat er volk naar Torhout afzakt. Daarvoor doen we het. En nu maar duimen dat België tweede wordt… dan zien we elkaar terug op zondagavond op de Markt!”

Wie helpt dit initiatief ondersteunen? Stap dan nu in!
U betaalt 100 euro + 21% BTW. Alles met factuur.
Info: info@torhoutvandaag.be of Patrick Demarest 0476 49 22 72


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *