Rode Duivels op zondag tegen Hongarije op groot scherm op de Torhoutse Markt

IMG_5765

Zondag 26 juni om 21 uur kan voetbalminnend Torhout opnieuw op groot scherm kijken naar de prestaties van de Rode Duivels. Dat kan omdat de nieuwe schepen van feestelijkheden Annick Vanderspurt en Patrick Demarest (www.torhoutvandaag.be) de straat optrokken om het nodige budget te vormen. De horecazaken op de Markt reageerden enthousiast. Ook andere sponsoren engageerden zich om het evenement te laten plaats vinden. Op een dag was het budget nagenoeg rond zodat op woensdagavond al kon worden meegedeeld dat er ook op zondag 26 juni voetbal te zien zou zijn op de Markt. Milieuvergunning, verzekeringen, groot scherm, dj en toelating van de burgemeester zijn ook allemaal ok. Zondag wordt het scherm om 18 uur geplaatst en dit met de rugzijde tegen BNP Parisbas Fortis. Op die manier kan iedereen meegenieten van het groot scherm. Eten en drinken zal je kunnen kopen bij de plaatselijke horecazaken. Laat de Rode Duivels dus maar scoren…de volgende wedstrijd vindt dan plaats op vrijdag. Ideale dag om een feestje te bouwen! Jij komt toch ook!?

IMG_5767

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *