Fietszoektocht (Be)Leef Torhout

Fietstocht2016 Banner02

Prijzen

De eerste prijs bedraagt 500 euro cash. In totaal zijn er dertig prijzen: hoofdzakelijk waardebonnen met Torhoutse inslag.

Wat je weten moet!

De fietszoektocht gaat meestal over autoluwe wegen maar doet ook specifieke fietspaden als de Groene 62 aan. Enkele keren moet een drukke weg worden gedwarst. Wees dan voorzichtig. In totaal dien je ongeveer 38 kilometer af te leggen. Je maakt er dus best een dagje Torhout van. Onderweg kan je echter regelmatig halt houden om iets te drinken en/of even uit te rusten.

Fotovragen

Langs het parcours namen wij tien foto’s en bedachten daar telkens een vraag bij. De antwoorden zijn altijd open en bloot in de onmiddellijke omgeving van de foto’s terug te vinden en je hoeft er niemand voor aan te spreken. De foto’s staan in een willekeurige volgorde afgedrukt!

De zin

Onderweg moet je ook een zin of zinnen van 22 woorden en leestekens vormen. Dat kan je door onderweg de cijfers en de woorden te noteren die aan de ramen van de deelnemende zaken hangen. Die zaken vind je op pagina 4.

Parcours

Parcours en vragen vind je op de binnenbladzijden.

Waar ingevuld formulier afleveren?

Indienen in het Vrijetijdshuis, Markt Torhout (stadhuis). Dat kan tot en met 19 september om 12 uur.

Reglement

Naast de aankoop van het deelnemingsformulier betaal je niets meer om deel te nemen aan de fietszoektocht. Deelnemingsformulieren zijn verkrijgbaar aan 5 euro tot en met 18 september in het Vrijetijdshuis (stadhuis) op de Markt. De ingevulde formulieren moeten ingediend worden tegen uiterlijk maandag 19 september 12 uur in het Vrijetijdshuis (Markt-Torhout). Alleen de originele inschrijvingsformulieren komen in aanmerking. Per gezin mogen meerdere deelnemingsformulieren worden ingediend maar er wordt slechts een prijs toegekend per gezin en adres. De prijzen kunnen niet worden geruild. De trekking van de winnaars gebeurt onder het toeziend oog van deurwaarder Pol Bruloot. De prijzen worden overhandigd op 24 september ter gelegenheid van de barbecue voor de medewerkers van de Nacht. Winnaars worden persoonlijk verwittigd. Wie niet aanwezig kan zijn, moet zijn prijs binnen de dertig dagen na 24 september afhalen bij Apriotief. Zo niet blijven die in het bezit van de wedstrijdorganisatoren. De correcte antwoorden vind je terug op www.torhoutvandaag.be vanaf 20 september. Ook de winnaars worden op die website vermeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *