Nieuws uit Politiezone Kouter

Torhout
Revinzestraat
(17.08.2016 ) Onbekende(n) zijn binnengedrongen in een school door via een raam naar binnen te klimmen. Daar hebben ze verschillende zaken vernield (diverse borden, glazen en flessen kapot gegooid, een skatebord gebroken, steunwieltjes en trappers van de kinderfietsjes beschadigd, ruiten gebroken, binnendeur open gestampt, …).
Maria van Bourgondiëlaan (17.08.2016 – 14.45 uur)  Ploeg Kouter controleert een personenwagen waarvan bestuurder (I.B., man uit Torhout) een verval tot sturen heeft. Zijn wagen wordt getakeld.
Fraeysstraat (18.08.2016)  Vrachtwagen heeft een paaltje omver gereden en de vlucht genomen.
Vanhullestraat (18.08.2016 ) Onbekende(n) hebben een kookplaat gestolen vanuit een appartement in aanbouw.
Aartrijkestraat (18.08.2016 – 16.45 uur) M.H. (vrouw uit Ichtegem) rijdt met haar fiets in de Aartrijkestraat in de richting van Aartrijke en dit met enkele mede-fietsers. Ter hoogte van huisnummer 89 wil ze afremmen maar ze komt ten val. Ze wordt gewond overgebracht naar het Sint-Rembertziekenhuis.
Elisabethlaan (19.08.2016 – 03.10 uur) Ploeg Kouter controleert een personenwagen waarvan bestuurder (S.V., man uit Ieper) rijdt onder invloed van alcohol. Hij legt een positieve ademtest af, zijn rijbewijs wordt voor 6 uur ingehouden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *