100 kilometer stappen voor vzw Krijtlijn

Tijdens Door Vlaamse Velden gaan Ludwig Roger en zes kompanen de  kilometer stappen ten voordele van vzw Krijtlijn in Koekelare.

ludwig & co

(Foto Krijtlijn)

Vzw Krijtlijn is het geesteskind van Sofie Vanhoutte die als kindercoach kansen uittekent voor kinderen met een beperking. (info: www.krijtlijn.be). Je kan Ludwig Roger (46) en Anja Degryse (45) uit Handzame, Danny Bauwens (44) uit Merkem, Sabine Dutry (47) en Nico Hoste (47) beiden uit Rumbeke en Joost Roelens (55) uit Tielt en Jurre Dumoulin (49) uit Pittem sponsoren.
Ludwig Roger:Wil jij ons per kilometer sponsoren? 1,5, 10, 15, 50, 100 of meer euro per kilometer? Dan kan er gestort worden op rekeningnummer  BE 07 7380 2871 6466. Vanaf 40€ kan er voor een fiscaal attest gezorgd worden !”
“De opbrengst zal gebruikt worden voor de verdere
uitbreiding van het KansenNetwerk & de opzet van een mobiliteitsproject
geïnspireerd door Share a Ride uit Gierle, maar met een eigenwijze
Sofie-krijtlijndraai”, verduidelijkt Sofie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *