Gezocht: nieuw komisch talent

Goed nieuws voor alle fans van comedy. In het najaar van 2016 kan iedereen nu ook zelf stand-upcomedian worden. Het gaat om Iedereen Komiek, een traject met 8 workshops, 3 try-outs en 1 slotvoorstelling. Wie durft zijn komisch talent verder uit te diepen en zijn leven misschien een nieuwe wending te geven?

 IEDEREEN KOMIEK - campagnebeeld

Ben je fan van comedy en droom je stiekem om misschien ooit zelf op de planken te staan? Dit najaar krijg je hiertoe een unieke kans! Han Coucke – alias stand-upcomedian Han Solo of Lorenzo uit Bevergem – gaat vanaf oktober 2016 op zoek naar een nieuwe lichting komieken. Hij leidt acht deelnemers op in evenveel workshops, vier try-outs en één slotvoorstelling.

(c) TINE_DE_WILDE_CUT_2930_low

((c) TINE_DE_WILDE_CUT_2930_low

Iedereen Komiek is geen wedstrijd, maar een opleiding waarbij je al doende leert. Hoe verzamel je interessant humormateriaal? Hoe schrijf je een goede grap? Hoe breng je die op het podium? Tijdens de slotshow met professionele omkadering heb je het humorvak volledig onder de knie en verbaas je vriend en vijand met je talent in cc De Balluchon in Koekelare.
Iedereen kan deelnemen in eender welk genre dat met humor te maken heeft: stand-upcomedians, komische duo’s of trio’s, muzikale humor (solo of band), comedy rappers, clownerie, illusionisten, grappige poëten enz. Is dit iets voor jou? Schrijf je dan nu in of vraag meer info via info@ginter.be. Of ken je iemand die hiervoor in aanmerking komt? Bezorg hem of haar dan zeker deze info!
Iedereen Komiek is een project van Ginter, het intergemeentelijk cultureel samenwerkingsverband van Gistel, Oudenburg, Ichtegem, Koekelare, Kortemark, Torhout en Zedelgem, in samenwerking met de respectievelijke cultuurdiensten en cc’s. De workshops, try-outs en slotvoorstelling vinden plaats gespreid over de regio, tussen maandag 3 oktober en zaterdag 10 december.
Praktisch
Prijs: 75 euro voor het hele traject (45 euro voor -26 jaar)

Maandag 3 oktober, workshop JH De Troubadour Torhout
Maandag 10 oktober, workshop JH De Troubadour Torhout
Maandag 17 oktober, workshop JH De Troubadour Torhout
Zaterdag 22 oktober, try-out JH Twen / Jonkhove Zedelgem (Aartrijke)
Maandag 24 oktober, workshop JH ’t Scharnier Oudenburg
Dinsdag 8 november, workshop JH ’t Scharnier Oudenburg
Vrijdag 11 november, try-out JH De Zunne Kortemark (Werken)
Maandag 14 november, workshop GC De Ster Ichtegem
Maandag 21 november, workshop GC De Ster Ichtegem
Zaterdag 26 november, try-out JH Uzuz Gistel
Woensdag 7 december, try-out Cc De Balluchon Koekelare
Zaterdag 10 december, slotshow Cc De Balluchon Koekelare

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *