Infomoment Hogeschool Vives op 26 augustus

IMG_0541

Interesse om bij Hogeschool VIVES te komen studeren? Dan is er geen betere manier om je te informeren dan tijdens een infomoment. Die vindt plaats op vrijdag 26 augustus van 16 tot 21u, op elk van onze zes campussen: Brugge, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Tielt en Torhout. In de campus Kortrijk kan je ook terecht voor ons aanbod van onderwijs op afstand.

Je kan er op de verschillende stands van de opleidingen docenten en studenten ontmoeten die je graag alle informatie geven over de opleiding(en) waarin je geïnteresseerd bent. Uiteraard kan je op elke campus ook terecht voor studiebegeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, op kot gaan, examens en vrijstellingen …

Je krijgt er ook de kans om de boeken en cursussen van je toekomstige opleiding in te kijken, vaklokalen te bezoeken en een kijkje te nemen op die plaatsen die elk van onze campussen zo bijzonder maken, zoals de broodjesbar, het studentenrestaurant, de bibliotheek en de aula’s. Je bent doorlopend welkom.
Meer info op www.vives.be en via info@vives.be.
Campus Torhout
Sint-Jozefstraat 1, 8820 Torhout, tel. 050 23 10 30

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *