Verrassingstochtje skeeleren en fietsen op 27 augustus

skeelerenfietsen

Chris Sucaet (voorzitter Katjarisu) pakt uit met een verrassingstochtje skeeleren en fietsen op 27 augustus. “Zelf picknick meebrengen en de totale afstand heen en terug is 25 kilometer en we blijven samen in groep en houden stops onderweg. Drank en versnaperingen en verrassing worden aangeboden. Voor de clubleden van de sportclub Katjarisu en leden van de  WZS De Klapdeur Torhout is de deelname gratis, anderen betalen 5 euro. Je kan ook sponsoren voor de Welzijsschakels via het project 40.000 uren sport van de gezinssportfederatie van de gezinsbond. Er is een verzekering afgesloten en het mooie weer is besteld! Er zijn bezemwagens voorzien.”
Graag een seintje vooraf als je meedoet:  Chris Sucaet 0478/39.49.50.
Start: parking zwembad, Industrielaan, Torhout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *