Markies – The Vanco Brothers

Schitterende activiteit op de autoluwe markt, maar spijtig genoeg ook een beetje een ‘volledigluwe’ markt…

vanco

‘Torhout Levende Stad’ was deze namiddag eerder ‘Torhout Indommelende Stad’. Het optreden dat georganiseerd werd door vzw Spi’riet, een Torhoutse vereniging die onder het motto ‘That’s the spirit’ jaarlijks een muziekavond met verschillende muziekstijlen wil organiseren ten voordele van goede doelen, was er nochtans eentje van topkwaliteit. The Vanco Brothers creëerden met hun Blues, Rock, Folkmuziek en overbekende Popsongs best wel een gezellige sfeer. Heeft de Torhoutse bevolking misschien te veel last van de hoge temperaturen?

Markies13.jpg
Markies14.jpg
Markies15.jpg
Markies16.jpg
Markies17.jpg
Markies18.jpg
Markies01.jpg
Markies02.jpg
Markies03.jpg
Markies04.jpg
Markies05.jpg
Markies06.jpg
(c) Apriotief bvba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *