Nieuwe cursussen Argentijnse tango inTorhout onder leiding van Geert Stragier ‘TangoAmar’

TangoAmar, de Argentijnse tangodanser Geert Stragier dus, start met nieuwe cursussen Argentijnse tango in Torhout. In Torhout vinden de lessen plaats vanaf maandag 8 september vanaf 19 uur voor de beginnende danser, vanaf 20.30 uur voor de gevorderden telkens in zaal Club de B.

Bij aanvang wordt de nadruk gelegd op de eenvoudige basispassen, samen stappen, leren leiden en volgen in de tango. Je hebt geen danservaring nodig om met een beginnerscursus te starten.
Innermotion, de Torhoutse dansschool onder leiding van Gwenny Verhoye, start dan weer vanaf 9 oktober om 20.30 uur in zaal Club de ‘B’ Torhout met een cursus Argentijnse Tango gegeven door Geert Stragier en Nele Deseck.
Alle info via www.tangoamar.com of via www.innermotiondance.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *