Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
Ambachtstraat ( 26.08.2016 – 14 uur)   Melding van brand in silo op terrein van veevoederfabriek. Door technisch defect heeft het koelsysteem aan de onderkant van een silo vuur gevat. Schade is beperkt tot schroeiplekken onderaan de silo. Inhoud van de silo is niet meer bruikbaar.
Spinneschoolstraat (26.08.2016) Onbekende(n) hebben linkervoorband van geparkeerde personenwagen plat gestoken (duidelijk priemgat in de band te zien).
Kruiseikenstraat (27.08.2016 – 2.40 uur) P.V. (man uit Torhout) ligt te slapen in het akkerland naast het kruispunt van de Kruiseikenstraat met de Bollestraat. Zijn fiets staat tegen een haag van een woning. Hij is dronken, wordt bestuurlijk aangehouden en opgesloten in de cel.
Hazelaarstraat (27.08.2016 – 23.25 uur) Onbekende(n) hebben ingebroken in woning door het raam van de deur van de keuken te breken. De woning werd volledig doorzocht, er werden juwelen gestolen. Labo Federale Gerechtelijke Politie ter plaatse voor sporenonderzoek.
Industrielaan (28.08.2016 – 2.30 uur) 17-jarige jongen uit Maldegem is aanwezig op een fuif en is dronken. Hij valt voorbijgangers lastig. Eén van die voorbijgangers (S.J. uit Torhout) geeft de jongen een slag in zijn gezicht waardoor hij op de grond valt. Hij wordt gewond overgebracht naar het Sint-Rembertziekenhuis in Torhout.
Roeselaarseweg (28.08.2016 – 3.30 uur) D.B. (man uit Brugge) en S.L. (man uit Wervik) zorgen voor problemen in discotheek en vallen de aanwezige vrouwen lastig. Wanner ze buiten gezet worden door de security beginnen ze zich agressief te gedragen en de security aan te vallen. Bij aankomst van de ploeg Kouter zijn ze nog steeds agressief. Ze worden beiden bestuurlijk aangehouden en opgesloten in de cel.
Bassinstraat (28.08.2016 – 4.40 uur) Onbekende(n) hebben rechterspiegel van geparkeerde personenwagen afgebroken en meegenomen.
Industrielaan (28.08.2016 – 8.30 uur)  Onbekende(n) hebben verschillende beschadigingen aangebracht in de omgeving van het sportterrein: een barbecue werd omvergegooid, een reclamebord werd volledig vernield, een raam van de kantine werd ingegooid en diverse verkeerspaaltjes werden uit de grond getrokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *