Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
Vredelaan (28.08.2016 – 10.40 uur)  Onbekende(n) hebben ingebroken in woning door aan de achterzijde van de woning een raam open te duwen. Dader(s) begeven zich naar de garage waar ze een werkkoffer en een klopboor stelen.
Oostendestraat (28.08.2016 – 11.50 uur)  S.V. (vrouw uit Torhout) opent het portier van haar geparkeerde personenwagen net op het moment dat D.S. (vrouw uit Torhout) voorbij komt gereden met haar elektrische fiets. D.S. rijdt tegen het portier en komt ten val. Ze wordt licht gewond overgebracht naar het Sint-Rembertziekenhuis in Torhout.
Vinkenstraat (28.08.2016 – 15.40 uur)  Brievenbus werd omver gereden door onbekend voertuig dat de vlucht nam.
Noordlaan (29.08.2016 – 3.25 uur) Ploeg Kouter controleert een personenwagen waarvan bestuurder (A.D., vrouw uit Torhout) onder invloed is van alcohol. Ze legt een positieve ademtest af, haar rijbewijs wordt onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *