Nieuws uit Politiezone Kouter

Torhout

police station with police cars parked clipart
Roeselaarseweg (31.08.2016 – 1.35 uur) Ploeg Kouter controleert een personenwagen waarvan bestuurder (G.V., man uit Torhout) rijdt onder invloed van alcohol. Hij legt een positieve ademtest af, zijn rijbewijs wordt voor 6 uur ingehouden.
Snoekstraat (31.08.2016 – 1.50 uur) Ploeg Kouter controleert een personenwagen die geparkeerd staat (met de motor in werking) en waarvan bestuurder (P.V., man uit Torhout) ligt te slapen op zijn stuur. Tijdens het slapen blijft P.V. met zijn voet op het gaspedaal duwen waardoor er constant gas gegeven wordt in neutraal. P.V. is onder invloed van alcohol en legt een positieve ademtest af, zijn rijbewijs wordt onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *