Ook Torhout KM doet nog een transfer

Torhout 1992 KM haalde vandaag op de valreep van de transfer deadline nog een derde jong talent weg bij de buren van KSV Roeselare. De pas 18 jaar geworden Zedelgemnaar Jason Neu (27/08/1998) die al sinds zijn vijftiende bij de beloften speelt, leunt al twee seizoenen dicht aan bij de A-kern van de club uit de Proximus League, maar bereikte vandaag een akkoord met onze club.

Jason is een aanvallend ingestelde middenvelder en werd aangetrokken als vervanger van de zwaar geblesseerde Ward Stubbe, die minstens voor de rest van het seizoen out is. Voor hij vanaf zijn tiende de jeugdrangen in Roeselare doorliep, zette hij zijn eerste voetbalpassen bij Club Brugge KV.

Ook Olivier Vermander (01/06/1998) werd toegevoegd aan de A-kern. De jonge belofte was vorig seizoen nog actief bij de IP-19 en liet in de voorbereiding een goeie indruk na op de trainersstaf. De Bruggeling wordt nu beloond voor zijn harde werk.

One thought on “Ook Torhout KM doet nog een transfer”

  1. Torhout Vandaag is een interessante nieuwsbron.Groot nieuws of kleine weetjes…het is nuttig om over je stad wat nieuws te vernemen.
    Dank aan de ontwerper en eventuele medewerkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *