Na twee jaar een nieuwe look voor www.torhoutvandaag.be!

 

pdtova

www.torhoutvandaag.be bestaat op 1 september 2016, twee jaar. In die twee jaar heeft de website meer dan bestaansrecht verworven. De site telt gemiddeld zevenduizend bezoekers en bijna honderd partners. Die partners zorgen ervoor dat de site voor de bezoeker altijd gratis blijft! Het unieke concept van lokaal algemeen nieuws en lokaal commercieel nieuws slaat dus aan. Eerste doel van de nieuwswebsite die www.torhoutvandaag.be is, is artikels brengen en een collectief forum geven aan alle verenigingen en organisaties die Torhout rijk is. In plaats van versnippering in aparte websites en facebookpagina’s brengen wij alles netjes samen. In het echte leven bestaan toch ook geen hokjes? Overigens wil ik ook nog even meegeven dat de facebookpagina van Torhoutvandaag een gemiddeld bereik heeft tussen 12 à 15.000 per week, met een top tot 66.603, en op dit ogenblik 2200 likes telt.

Groei en acties

www.torhoutvandaag.be kan uiteraard nog veel groeien en dat is ook de bedoeling. Dat willen we bereiken door gerichte reportages, een goede kalender, vernieuwing maar ook door acties te ontwikkelen. Er zijn acties voor de jeugdbewegingen, zoektochten, allerhande wedstrijden en er staan nog een aantal nieuwe zaken op het menu. Doel: ambiance maken in Torhout. Groeien kost geld en daarom doen wij een beroep op heel ondernemend Torhout. Iedereen kan partner worden voor een heel laag bedrag. Wij doen dat omdat wij zelfstandigen, ondernemers, vrije beroepers, winkeliers…een betaalbaar forum willen geven. Op die manier komen ze onder de aandacht van de vele bezoekers die www.torhoutvandaag.be rijk is. Dat is meteen een derde doelstelling van onze site: redactie brengen over Torhoutse ondernemers, winkeliers, zelfstandigen…

Nieuw

Het concept van www.torhoutvandaag.be is uniek! Twee jaar werkten we keihard om de website een duidelijke plaats te geven. En dat is zeker gelukt! Niet in het minst doordat de site elke dag geüpdatet wordt. Iedereen kan trouwens met zijn nieuws bij ons terecht. Om nog dynamischer te ogen, werd de homepage van de site ook aangepast. Vanaf nu zie je meteen met foto en titel welke nieuwe artikels er gepost werden. Dat verhoogt niet alleen de levendigheid van de site maar zeker ook de herkenbaarheid. Ondertussen blijven we keihard verder werken aan de site… en aan Torhout.

(Patrick Demarest)

 

 

One thought on “Na twee jaar een nieuwe look voor www.torhoutvandaag.be!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *