Nieuwjaarsreceptie Open Vld

“Zondag 9 februari om 11 uur, noteer het alvast in uw agenda”, zegt Nathalie Mortelé, voorzitter van Open Vld Torhout. “We nodigen u van harte uit op de Markt 5 in Torhout in de horeca zaak Foelard om het glas te heffen!”

Open Vld Torhout nodigt uit…

“Dit jaar hebben drie naburige afdelingen van Open Vld de handen in elkaar geslagen om een nieuwjaarsreceptie te organiseren, samen met de afdeling in Torhout zetten ook Open Vld Zedelgem en Oostkamp hun schouders onder de organisatie.”

” Ook in de toekomst willen we samenwerken en interessante, amusante activiteiten organiseren. We zien veel raakvlakken en hebben een gezamenlijke visie”, vertelt Kristof Van Hoye, voorzitter van Open Vld Oostkamp.

“We gaan er een gezellige zondag van maken, met een heerlijk drankje en smakelijk hapje; maar ook van gedachten wisselen en nadenken hoe we verder kunnen bouwen aan onze gemeentes de komende jaren. En dat gaat het best met een lekker glaasje cava”, grappen Maarten Haesaert en Tom Maes, voorzitter en secretaris van Open Vld Zedelgem.

De drie afdelingen verwachten ook de aanwezigheid van enkele prominenten en pakken alvast uit met Egbert Lachaert, fractieleider in de Kamer, die de aanwezigen zal toespreken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *