10 jaar 't Paviljoen

Patrick Demarest

15/12/2020
horeca/toerisme

Yannick De Ketelaere en Stephanie Maes namen op 26 december 2010 't Paviljoen in de Pastoriestraat over. Binnenkort tien jaar dus. "In februari 2011 zijn we pas opengegaan", zegt Yannick.
Ze vormden de zaak om tot een hippe eettent dat zowel qua uiterlijk als interieur een grondige facelift kreeg. In mei 2016 kochten ze ook The Roots maar dat wordt na 5 jaar, mei 2021 dus, doorverkocht aan Liesbet Hauspie en haar partner Hanne De Man die vanaf januari 2021 de zaak zullen huren.

Maar 2020 zal vooral geboekstaafd blijven als het coronajaar. Net zoals zoveel horecazaken schakelden ook Yannick en Stephanie over op take away. "De eerste lockdown verliep op dat vlak zeer goed. Uiteraard boet je altijd aan inzet in want je verkoopt geen drank."

"Ook tijdens de tweede lockdown hoor je ons niet klagen maar we voelen wel een dipje eind november, begin december. Voor de feestdagen kregen we dan wel al heel wat bestellingen binnen. We zijn onze klanten dan ook dankbaar dat ze ons blijven steunen in deze bizarre tijden."

Menu feestdagen@paviljoentje
Gerechten ook apart verkrijgbaar
Wees er snel bij 
0492 97 68 81