13 over twaalf

Patrick Demarest

19/07/2024
Cultuur

Jongerentheater O'ana brengt 13 over twaalf op 20, 21, 27 en 28 september om 20 uur in Club de B in Torhout. Je kan nu al je tickets bestellen!



Wanneer de machtige miljonair Victor Winslow, producent van een populaire tv-soapserie, leden van de cast en crew uitnodigt voor een feest in zijn landhuis, durft niemand te weigeren. 

Winslow deelt zijn gasten mee dat hij hen heeft samengebracht om hem te helpen bij het ontwikkelen van een nieuw moordmysteriespel dat hij heeft bedacht genaamd "13 over Twaalf". 

Maar voordat het spel begint, geeft de gastheer de spelers voldoende motieven om hem echt te willen vermoorden! 

Het spel neemt een gevaarlijke wending wanneer een lijk wordt aangetroffen, en privĂ©detective Pete Griffin moet de moordenaar opsporen voordat hij of zij opnieuw toeslaat. 

Gevuld met lach en huivering zal "13 over Twaalf" ervoor zorgen dat het publiek wel twee keer nadenkt voordat ze een uitnodiging voor een moordmysterieavond accepteren! 

Bovendien worden ze actief aangemoedigd om tijdens de voorstelling mee te zoeken naar de moordenaar.


Cast:

Een enthousiaste cast van jongeren tussen 12 en 26 jaar neemt het publiek mee in dit spannend verhaal:

Jasper Borra, Jonathan Bruynooghe, Jitske Cagnie, Hazel Claeys, Axelle Cools, Isolde Coopman, Lars Deleu, Lucas De Pauw, Lize Gijbels, 

Guillaume Ide, Lisa Kerkhofs, AnahĂ­ Palacios De Wandeler, Lisa Nijborg, Ida Swaenepol, Mila Vanbrabant en Lentl Vermeersch 

Auteur

Billy St John 

Vertaler

Han Steemers

Regie

Robin Segaert

Tickets en Reserveringen:

Kaarten zijn vanaf 30 juni beschikbaar via de website www.theater-oana.be 

Let op: de stoelen zijn genummerd en worden toegewezen op basis van de datum van aankoop. Wie het snelst reserveert, krijgt dus de beste plaatsen. 

Tickets worden per mail toegestuurd zodra de betaling voltooid is. Er is mogelijkheid tot betaling via overschrijving of via Bancontact.