4 keer Parkies in het stadspark

Patrick Demarest

30/06/2021
muziek

De kogel is door de kerk. Op 3, 10, 17 en 24 augustus, van 19 tot 23 uur,  vindt vier keer Parkies plaats in het stadspark van Torhout aan het stadskantoor in de Aartrijkestraat.

(Parkies verhuist van Don Bosco naar het stadspark)

Omwille van corona was het nog even koffiedik kijken en daarna moesten beide partijen - de organisatoren en de stad - nog een overeenkomst vinden. Dat is dus uiteindelijk gebeurd en zo kunnen de Torhoutenaren opnieuw een maand genieten van muziek in het park. Een ander park dit jaar: niet meer op Don Bosco maar in het stadspark. 

Parkies blijft gratis, al werken ze dit jaar met een verplicht registratiesysteem. Je betaalt dus enkel een registratiekost (4,5 euro), en je krijgt daar een drankbonnetje bovenop.

Het volledige programma (van alle gemeenten en steden), meer info en registratielinks vind je op de website (doorklikken naar 'locaties')  https://www.parkies.be

(Mensen gaan weer rustig kunnen genieten.)

Programma Torhout

3 augustus: Koen Buyse. Frontman van Zornik. Rock dus.

10 augustus: Soul 2 Soul. Band gevormd rond toetsenman Hervé Martens van Soulsister met onder andere de zangeressen Sofie en Sandrine. Klassieke soulnummers in een fris jasje...

17 augustus: Gene Thomas. Entertainer pur sang.$

24 augustus: Barbara Dex. Podiumbeest met 25 jaar ervaring die alle genres brengt.

(Parkies staat sowieso voor...afspreken met vrienden...)