55 jaar Tordale

Patrick Demarest

06/09/2024
Actua

Tordale, opgericht in 1969, viert zijn 55-jarig jubileum met een feestelijk straatfeest op zaterdag 21 september van 14 tot 19 uur. Het evenement vindt plaats aan de Bruggestraat 39. Tordale is een Torhoutse organisatie die jongeren en volwassenen met een kwetsbaarheid ondersteunt, flexibel en op maat. Zo kunnen ze zelf hun leven uitbouwen.

Riet Dumoulin, lid van de jubileumwerkgroep, zegt:

"Als nieuwkomer in Tordale ben ik trots deel uit te maken van deze groep. Medewerkers, cliënten en vrijwilligers werken vol enthousiasme samen om van deze dag een onvergetelijk feest te maken. Dankzij onze sponsors en vrijwilligers kunnen we dit mooie evenement organiseren.”

Wat?

Het straatfeest biedt een gevarieerd programma met activiteiten voor jong en oud. Bezoekers kunnen genieten van allerlei animatie, deelnemen aan een fotozoektocht, en een kijkje nemen in het historisch hoekje dat een overzicht biedt van de rijke geschiedenis van Tordale. Daarnaast wordt er gezorgd voor verschillende eet- en drankkraampjes om de hongerige gasten te verwennen.

"Met het jubileumfeest willen we verbinding creëren met iedereen. We willen zowel cliënten, medewerkers, familie, vrienden, vrijwilligers, buren als de toevallige voorbijganger samenbrengen."

Meer info:

https://www.tordale.be/activiteiten/tordale-55-jaar

Onze video: https://youtu.be/xxwJPpVw-sA