5de NaGeBa-beurs, Natuurlijk en Gezond in Balans, op 27 maart 2022

Patrick Demarest

29/11/2021
Actua

Gezondheidsbeurs NaGeBa, Natuurlijk en Gezond in Balans, gaat na twee jaar opnieuw door in 2022. De beurs zal plaatsvinden op 27 maart in het Diocesaan Dienstenhuis Groenhove van 10 tot 17.30 uur.

Andy Vanbeveren: "Na 2 jaar uitstel zijn we terug met onze NaGeBa-beurs. Een unieke gezondheidsbeurs die er een aparte visie op nahoudt: elke standhouder is uniek met zijn aanbod, elke stand is even groot én… de open sfeer typeert deze beurs.

Bedoeling was om op zondag 29 maart 2020 de NaGeBa-Festifair te organiseren, een combinatie van een holistische beurs én festival.
Helaas stak corona hier 2 jaar op rij hier een stokje voor.
Gezien het nog steeds koffiedik kijken is wat de winter zal brengen en wat de overheidsmaatregelen gaan zijn in het voorjaar 2022, hebben we besloten om net zoals in 2019 en de voorafgaande jaren enkel de beurs te organiseren.

Het festival hebben we nog eens met 1 jaartje uitgesteld. Want als we onze Festifair organiseren, willen we dat doen met alles erop en eraan, zoals we het oorspronkelijk voor ogen hadden. Voor minder gaan we niet. We zullen dat TOP-event neerzetten, maar dan gewoon met efkes wat uitstel.

Intussen willen we toch weer die verbinding neerzetten, dat samen brengen van gelijkgestemden. En evenzeer een event dat ‘af’ is, zoals je van NaGeBa gewoon bent."

De NaGeBa beurs telt 68 unieke standhouders.

Tickets en info: https://www.nageba.be/nageba-beurs/