6 jaar na elkaar genomineerd voor Trends Gazelle

Patrick Demarest

28/12/2022
Bedrijf

4D Trans, een ervaren en IFS-gecertificeerde partner voor nationaal en internationaal geconditioneerd transport, haalde voor het zesde opeenvolgende jaar een nominatie binnen voor Trends Gazellen. Dit in de categorie middelgrote bedrijven. In 2019 won het bedrijf een Trends Gazelle in de categorie kleine bedrijven.

Wat is een Trends Gazelle?

De redactie van Trends Magazine selecteerde dit jaar voor 22ste keer per provincie 250 Trends Gazellen. Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven, bovendien vormen ze een integraal onderdeel van ons economisch landschap. Deze competitieve ondernemingen hebben een positieve invloed op het ondernemingsklimaat in hun regio. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid. De Trends Gazellen worden bestempeld als een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven.

Een bekroning tot Trends Gazellen wordt door de ondernemingswereld gekoesterd omwille van de nationale bekendheid én regionale erkenning.

Trends Gazelle word je op basis van harde groeicijfers:

  • groei in toegevoegde waarde
  • groei in personeel
  • groei in de cash-flow

Wim Boydens (4D Trans): "goed bezig"

"Natuurlijk zijn we fier op deze nominatie; het bevestigt dat we goed bezig zijn. Die nominatie komt er namelijk op basis van harde cijfers. We werden drie jaar naeen genomineerd in de categorie kleine bedrijven waarvan we in 2019 wonnen. Nu zijn we het derde jaar naeen genomineerd in de categorie middelgrote bedrijven. Zo weten de klanten dat wij een betrouwbare partner zijn. En dat is altijd ons streefdoel!"

Veeleisend werk

"Ons bedrijf situeert zich in een niche waarin zich weinig spelers bevinden. Het is ook heel veeleisend werk. Het is niet alleen maar materie vervoeren van A tot B, nee, wij zijn de vertegenwoordiger van onze klanten bij hun klanten. Klantvriendelijkheid staat dus centraal bij onze 46 chauffeurs. Daarom werken we ook alleen maar met West-Vlaamse chauffeurs want ze moeten kunnen praten met de klanten."

"We zijn nog op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C.
Reageren kan via info@4dtrans.be"

Bouwen in de zomer 2023

Voorlopig heeft het bedrijf nog zijn uitvalsbasis in de Roeselaarseweg maar daar komt verandering in want er wordt vanaf de zomer 2023 gebouwd op het bedrijventerrein de Ringaert dat daar vlakbij ligt. Het blijven dus drukke tijden voor 4D Trans.