AD Delhaize zoekt winkelverantwoordelijke

Patrick Demarest

12/11/2020
winkel

Het gaat snel voor Thibaut Lemahieu van AD Delhaize. Het startte met Torhout daarna kwam Ingelmunster erbij en vervolgens Koekelare. Volgend jaar wordt normaal gezien de parking uitgebreid richting Politie en er komt een vierde zaak bij. Daarom werken Thibaut en Hanne ook aan de uitbouw van een nieuwe structuur. Het aanwerven van een winkelverantwoordelijke- teammanager, zowel voor Torhout als Koekelare, kadert in dat perspectief.

VACATURE WINKELVERANTWOORDELIJKE/TEAMMANAGER
TAKENPAKKET:
Als team- and storemanager draag je binnenkort de verantwoordelijkheid over een volledige winkel.
Hoe? Dat ontdek je tijdens een grondige opleiding. Klaar om een spilfiguur te worden binnen onze winkel?
Wat kan je verwachten van de job als winkelverantwoordelijke? Samen ben je verantwoordelijk voor het bedrijfsresultaat van de winkel. (budgetten opstellen, vooruitzichten opmaken en de financiële resultaten opvolgen. En bijsturen waar nodig. Een team van enthousiaste collega’s wacht op jou in de winkel.
Jouw uitdaging?
Hen coachen en motiveren om het beste van zichzelf te geven. Want je doelstellingen zijn ambitieus. Assortimenten, merchandising, promoties, etc., de commerciële strategie van je verkooppunt ligt in jouw handen. Je werkt ze uit en ontwikkelt een strategisch plan op lange termijn. Leuke acties bedenken om de omzet van jouw winkel verder te optimaliseren, en – toegegeven – onze klanten extra in de watten te leggen: ook dat hoort erbij. Is er ruimte voor verbetering? Dat heb jij opgemerkt! Gelukkig weet jij dankzij jouw voorstellen de winkel naar een hoger niveau te tillen. Wat is nog belangrijker? Die glimlach van onze klanten! Dat is het werk van jouw team. Samen zorgen jullie ervoor dat onze klanten kunnen genieten van goed gevulde rayons met de lekkerste producten. En van een vleugje magie!
JE PROFIEL
Wat maakt van jou een goede Verantwoordelijke?
Je hebt een passie voor retail.
9-to-5? Neen bedankt.
Weekendwerk, daar krijg je energie van!
Ervaring met het leiden van een team? Dat is een troef!
Bovendien ben je leergierig en ga je proactief op zoek naar manieren om jezelf te ontwikkelen.
Je werkt doelgericht en houdt van verantwoordelijkheden.
Slaag jij er bovendien in constructief samen te werken met sociale partners?
Dan beginnen wij helemaal weg te dromen. See you soon!
Stuur dan zeker een mailtje naar hr@tlm-invest.be
Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'ழ Eenteamvanzo'n20-50 50 collega's om te team van zo'n 20 coachen, begeleiden en motiveren. Slimme acties, budgetten die kloppen en het behalen van jouw financiële doelstellingen. Slimme ideeën, oplossingen en inzichten die de winkel naar een hoger niveau tillen. 逃 Klanten die glimlachen dankzij jou en je team'