Barbara Dex op Parkies

Patrick Demarest

23/08/2021
muziek

Op dinsdag 24 augustus vindt de laatste keer Parkies plaats in het stadspark aan het stadskantoor. Barbara Dex en Frank en Didier Deruytter komen funk en soul brengen. 

Wat krijg je als je een ervaren zangeres met een stem die alles aankan samen op een podium zet met een rasmuzikant op de saxofoon en een betoverende pianist? Een heerlijk potje funk en soul van de bovenste plank! Het ene moment sta je mee te springen; het ander moment pink je misschien een traantje weg van ontroering. De geboren entertainer Barbara Dex brengt samen met de getalenteerde broertjes Frank en Didier Deruytter een meeslepende show die iedereen laat proeven van een heerlijk assortiment meezingers. Klaar voor een avond vol sfeer en fantastische muziek?

Registreren

Op de dinsdagavonden in augustus ben je vanaf 19 uur welkom in het stadspark van Torhout (in de Aartrijkestraat, aan de achterkant van het stadskantoor). De concerten starten tussen 20 en 20.30 uur. Elke artiest speelt met zijn of haar muzikanten één complete set van 60 à 90 minuten. Het speelplein blijft tijdens de optredens vrij toegankelijk.

Vergeet niet te registreren:  www.parkies.be