Bart loopt met Fluvius voor Kom op tegen Kanker

Patrick Demarest

07/02/2021
sport

Bart Schepens is beroepshalve meteropnemer bij Fluvius en recreatief loper bij Torrac, dus bood de 100 kilometer van Kom op tegen Kanker de gedroomde combinatie. "Samen met mijn collega’s van Fluvius en honderden zielsgenoten gaan we 100 kilometer lopen voor Kom op tegen Kanker. "

Bart: "De 3de editie van dit evenement vindt plaats op zondag 5 september in Koksijde. Dan is het de bedoeling dat ik samen met 3 andere collega’s een totaal van 100 km bijeen loop.  De 1ste loper legt een ronde af van 10 km, daarna komen ronde per ronde mijn collega’s erbij. Ikzelf zal de 1ste loper zijn van mijn team waardoor ik 40 km voor mijn rekening neem."

Alle informatie over dit evenement is terug te vinden op https://www.de100kmrun.be/.

Steun

"Om te mogen starten, moeten we per team 2500 euro inzamelen. Dat geld gaat naar klinisch onderzoek dat een directe meerwaarde biedt voor de behandeling van de kankerpatiënt en waarvoor er onvoldoende interesse is bij de farmaceutische industrie."

"Mensen die zin hebben om mijn deelname te steunen, kunnen dit door een gadget aan te kopen. Om deze actie te financieren, verkopen we een set Fluvius fietslichtjes en/of Fluvius buff (neksjaaltje) aan de sympathieke prijs van 5 euro."

Je kan jouw bestelling doorgeven via e-mail: schepens.bart@telenet.be