Bierfeesten op 22 oktober 2022

Patrick Demarest

24/05/2021
horeca/toerisme vereniging

De Bierfeesten vonden in 2020 niet plaats en zullen dat ook niet in 2021. De Mast is immers vaccinatiecentrum tot eind oktober. Ze gaan nu doorgaan op 22 oktober 2022 in De Mast.


Bestuur Strike bij monde van Anthony Becelaere: "De Bierfeesten in Torhout zullen op 22 Oktober 2022 pas kunnen plaats vinden, zaal De Mast is niet beschikbaar daar de zaal als vaccinatiecenter dienst moet doen. Er zit voor ons niks anders op dan De Bierfeesten terug te moeten opschuiven. De agenda's van de artiesten en de onzekerheid van beschikbaarheid van de zaal heeft ons doen beslissen om met een jaar te verplaatsen. We weten dat jullie geduld op de proef wordt gesteld en we zullen er dan ook alles aan doen om er een groots feest van te maken."
De aangekochte tickets blijven geldig uiteraard, hou deze goed bij.
Voor de tickethouders waar de nieuwe datum niet past, die kunnen steeds contact met ons opnemen om de tickets terug in te wisselen via info@striketorhout.be
We danken jullie voor het geduld en begrip, het is belangrijk dat het vaccineren goed vooruit blijft gaan en het ons dan ook terug de mogelijkheid zal bieden om met z'n allen te feesten op De Bierfeesten in 2022. Wij zorgen voor een knaleditie !"