Brainstormavonden Groen Torhout

Patrick Demarest

03/10/2023
vereniging

Groen Torhout organiseert op donderdag 5 oktober, donderdag 9 november en donderdag 7 december om 20 uur in cultuurcentrum de Brouckere brainstormavonden. Respectievelijke thema's zijn: goed voor de planeet, goed voor je vel en goed voor elkaar. Iedereen is welkom.

De eerste brainstormavond van Groen Torhout vindt plaats op donderdag 5 oktober 2023 om 20 uur in cultuurcentrum de Brouckere. Deze brainstormavond is gratis toegankelijk voor iedereen. 

Friese Landuyt: "Bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen in 2018 hebben we de mening van burgers grondig bevraagd. Op basis daarvan hebben we een stevig en positief beleidsprogramma uitgeschreven. Op die manier hebben we echt gewogen op het beleid. Om opnieuw een sterk verkiezingsprogramma te kunnen schrijven, nodigen we de burgers uit om met ons te brainstormen op de volgende avonden:

Donderdag 5 oktober 20 uur. Onder de noemer van ‘goed voor de planeet’ bespreken we klimaat, energie, natuur, milieu, landbouw, mobiliteit en ruimte.

Donderdag 9 november 20 uur. Als belangrijk onderwerp ‘goed in je vel’ zullen we het die avond hebben over sport, cultuur en jeugd.

Donderdag 7 december 20 uur. Als afsluiter ‘goed voor elkaar’ komen sociaal beleid, zorg, ouderenbeleid, wonen en economie aan bod."