cc de Brouckere opent opnieuw de deuren vanaf 4 januari

Patrick Demarest

01/01/2022
Cultuur

Het digitale Overlegcomité van 29 december besliste dat de cultuursector de deuren weer mag openen. Ook cultuurcentrum de Brouckere slaakte een zucht van verlichting en zet vanaf 4 januari met heel veel plezier zijn poorten terug open.

Deze films, voorstellingen en tentoonstelling gaan alvast door!

"Dat theaters en bioscopen terug open mogen moet je ons geen twee keer zeggen", weet een enthousiaste schepen van cultuur Lieselotte Denolf.  "Volgende week ontvangt cultuurcentrum de Brouckere jullie terug met open armen. De eerdere annulaties worden in sneltempo teruggedraaid en op dinsdag 4 januari gaan de deuren terug open voor de familiefilm Paw Patrol, de avondfilm Un Monde en op 6 januari Theater Terra met 'Sneeuwwitje'. Op vrijdag 7 januari ontvangen we ook Dimitri Leue met zijn voorstelling Maura of de zeven magen der eenzaamheid. Afsluiten doen we de maand met de try-out van Lukas Lelie (onder voorbehoud)."

Bestel gerust tickets voor deze voorstellingen mocht je er graag bij willen zijn, indien de voorstelling toch geannuleerd wordt, betalen we jullie terug.

Maatregelen

We doen er alles aan om de voorstellingen en films in alle veiligheid te laten verlopen. De voorwaarden voor de culturele sector worden teruggeschroefd naar degene die op het Overlegcomité van 3 december werden vastgelegd: enkel zitplaatsen, met mondmasker en gebruik van Covid Safe Ticket. Een actueel overzicht van de coronamaatregelen in ons cultuurcentrum vind je op www.ccdebrouckere.be/coronamaatregelen.