CodeKick is Kicking Ass!

Patrick Demarest

01/06/2016
Bedrijf

IMGP7365 (Custom)

IMGP7355 (Custom)

CodeKick is een fris en energiek bedrijf dat in de eerste plaats webapplicaties op maat maakt. Daarnaast ontwerpen ze websites en werken ze nauw samen met de klant om het online proces verstaanbaar te maken.

IMGP7360 (Custom)

Anthony Claeys startte vijf jaar geleden een eenmanszaak op, na een paar jaar groeide het bedrijf en het zelfvertrouwen en werd Kevin Cloet erbij getrokken. Nog een jaar later kwamen er drie nieuwe werknemers bij.
"Ons jong bedrijf kende na enkele jaren een explosieve groei. Deze is nu wat gestabiliseerd en geeft ons de mogelijkheid om onze onderliggende structuur te verstevigen. Onze sterkte is dat we flexibel zijn en niet graag 'nee, het zal niet lukken' zeggen," aldus Anthony. Waar een wil is, is een CodeKick, het gebeurt zelden dat de jongens een project als onhaalbaar beschouwen.

 

IMGP7353 (Custom)

Dit fris enthousiasme is ook terug te zien op de werkplek. In de vergaderruimte staan snacks en drank. Iedere vrijdag wordt er samen geluncht in de frituur. "Ik vind de sfeer op de werkvloer zeer belangrijk, vertelt Anthony, "Wij hopen dat door onze mensen te soigneren met diverse activiteiten en extra’s. We zo een vaste, gemotiveerde groep kunnen krijgen." Ook een open sfeer tijdens de vergaderingen met de klant is essentieel om goed te kunnen brainstormen. CodeKick treedt dikwijls op als tussenpersoon en moet om alles bedrijfsprocessen te verbeteren steeds op de hoogte blijven van de besognes van de opdrachtgever.

IMGP7369 (Custom)

"Momenteel werken we met de landbouwsector, we proberen de afzetmarkt van de boer te vergroten door de keten te verkleinen en online producten aan te bieden. Dit is een mooi project waar we zeker zelf ook achterstaan, " geeft Anthony toe.
Met hun frisse en warme aanpak van samenwerken zullen de getalenteerde jongens van CodeKick hopelijk nog veel ondernemers inspireren.

Surf zeker eens naar de website http://www.codekick.be/ om de hoogte te blijven van hun projecten.

IMGP7367 (Custom)