CodeKick zoekt sidekick!

Patrick Demarest

09/03/2017
Bedrijf

SideKickGezochtPst

Maatje meer!

Dat CodeKick niet terugdeinst voor een digitaal project is een feit. Het jonge en energieke bedrijf bestaat 2 jaar en heeft in die tijd een enorme boost gekend. En dit mede door hun aanpak. “Elk project is voor ons een uitdaging. Of het nu gaat om een webapplicatie op maat of een unieke website voor de klant. We zijn ervan overtuigd dat elke firma zijn eigenheid heeft en gaan daarom  klantgericht te werk. Ieder project weerspiegelt als het ware de persoonlijkheid van de klant”, zegt oprichter Anthony Claeys.

IMG_20170308_110315 (Custom)

Het enthousiasme van hun werk is ook terug te vinden op de werkplek. “We zijn momenteel met vijf,” vertelt Anthony verder, “door ons open kantoor hebben we vaak interactie met elkaar over de verschillende projecten of gewoon over koetjes en kalfjes. Een gezonde werksfeer dus. Elke vrijdag lunchen we in de frituur. Die zaken zorgen ervoor dat we ook vrienden van elkaar zijn en dat straalt dan weer af op ons werk.”

Door de groei van de afgelopen maanden is CodeKick op zoek naar een extra maatje die het team kan versterken.
“We zijn op zoek naar een enthousiaste junior .NET developer die ons kan bijstaan bij de bouw van websites of de verschillende boeiende webapplicaties die we aan het ontwikkelen zijn,” deelt Anthony enthousiast mee.

Meer informatie over de firma of de vacature kan je terugvinden op www.codekick.be.