Content met een verrassingspakket met valentijnswandeling

Patrick Demarest

23/01/2021
vereniging

Torhout Content biedt een verrassingspakket met valentijnswandeling aan. Doe je geliefde een verrassingspakket met valentijnswandeling cadeau en win een romantisch etentje voor twee personen ter waarde van 60 euro.

(Delegatie van het bestuur van Torhout Content op de nieuwjaarsreceptie begin 2020 met v.l.n.r.: Rogiers Eddy, Devidt Geert, Maenhout Geert, Mortier Henk, Ameel Bart, Janssens Rita, Veraverbeke Daniël en Degrande Gaby. Ontbrekende bestuursleden: Chys Etienne, Debaillie Roney, Vancauwenberghe Reginald, Pecceu Roger, Bentein Kristoff, Vandewalle Luc, Jaak Ameel.)

Bart Ameel (Torhout Content): "Torhout Content biedt een verrassingspakket met valentijnswandeling aan. Er werd een wandeltraject van circa 3,5 kilometer uitgestippeld in Torhout met 10 stopplaatsen.  Het verrassingspakket zorgt voor een romantische wandeling vol verrassingen. Zowel volwassenen als kinderen kunnen de wandeling doen."

Hoe werkt het?
"In het pakket vind je een plannetje van de wandeling waarop de stopplaatsen aangeduid staan. Er is ook een wegbeschrijving van het te volgen traject. Op de stopplaatsen zal je een QR code vinden. Door deze QR code te scannen met een smartphone wordt duidelijk wat de bedoeling is. Het pakket bevat leuke en lekkere dingen voor 2 personen om te gebruiken op de wandeling. Wat er precies in het pakket zit,  kunnen we uiteraard niet onthullen. Ook over de stopplaatsen kunnen we geen info geven, behalve dat die op enkele mooie plaatsen in Torhout zijn. Pas bij het scannen van de QR codes zullen de deelnemers te weten komen wat te doen."

Hoe bestellen?
"Stuur een mailtje naar info@torhoutcontent.be met onderwerp valentijnspakket en vermeld daarbij de naam en het adres waar het pakket mag geleverd worden.
Betaal € 15 op rekening van Torhout Content BE02 0689 3242 3540 met vermelding valentijnspakket. KWB en Femma leden betalen slechts € 10,-
Bestel en betaal vóór 6 februari 2021, dan wordt het pakket op zaterdag 13 februari aan huis bezorgd. Bestel en betaal je na 6 februari en voor 13 februari, dan wordt het pakket op zaterdag 20 februari aan huis bezorgd."

"De wandeling zal beschikbaar zijn tot en met 14 maart 2021."

Neem deel aan de wedstrijd
Wie een pakket bestelt, maakt kans om een romantisch etentje voor 2 personen t.w.v. 60 euro te winnen. Wat je moet doen om deel te nemen, kom je te weten bij een van de stopplaatsen. Deze wedstrijd loopt tot 14 maart 2021. De winnaar wordt bekendgemaakt op de website van Torhout Content.