Cultuur beleven in familieverband

Patrick Demarest

04/04/2019
cultuur/onderwijs

Het cultuurcentrum de Brouckere in Torhout heeft heel wat in petto voor gezinnen en families. Familievoorstellingen, dat is samen genieten. In de paasvakantie kan je er terecht voor een familievoorstelling en familiefilm.

'Veel te veel te veel' (5+) van Kopergietery brengt beeldend theater voor een jong publiek. Op zoek naar de pracht en de kracht van minder, in een wereld vol meer. Samen creëren ze een speels universum waar stilte, zachtheid en verwondering heersen. Met gratis creatieve workshop achteraf.

In 'Mary Poppins returns' keert de praktisch perfecte oppas terug naar het huishouden van de familie Banks in een spectaculair nieuw verhaal. Met behulp van haar magische vaardigheden neemt ze de kinderen mee op een geanimeerd avontuur, vol onverwachte verrassingen en musicalnummers om het plezier en de verwondering terug te brengen in hun leven.

"Disney's Mary Poppins Returns is ‘practically perfect in every way’ " (De Morgen)

 Tickets

Info & tickets: http://www.ccdebrouckere.be/

 Praktisch I

Kopergietery / Veel te veel te veel (5+), dinsdag 16 april om 15 uur - € 10 (basis), € 9 (60+, EDC, leden Gezinsbond), € 7 (kinderen, -26)

Mary Poppins returns, donderdag 18 april om 14 uur - € 6 (basis) , € 5 (60+, EDC, leden Gezinsbond), € 4 (kinderen, -26)