De maand van de sportclub

Patrick Demarest

06/09/2022
sport

Tijdens de maand september openen Torhoutse sportclubs de deuren en kan je proeven

van hun sport. Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan en proef van het sportaanbod in Torhout! Veel sportplezier!

(Ook bij Obstacle Course Racing Torhout kan je aan de slag)

In totaal kan je 13 nieuwe sporten proberen. De deelnemende clubs zijn: loopclub Torrac, Danspas,  Judoclub JC Tori, Skeelerclub Katjarisu, Volleybalclub VKT, Krachtbal, duikclub Blue Doplhin Diving Team, basketbal - Assuerwest Torhout Lions, obstacle course racing OCR Torhout,  tafeltennis - TTC Torhout, loopclub Houtland Atletiek, Volleybal Rembert en Funakoshi Torhout. Deze sportverenigingen bieden wekelijks trainingen aan waar je gratis kan aan deelnemen.

Wens je deel te nemen aan één of meerdere trainingen? Schrijf je dan op voorhand in bij de sportclub in kwestie. De trainingen worden aangepast aan het aantal aanwezigen. Heb je de smaak na deze testtraining(en) te pakken, dan kan je nadien aansluiten bij een van deze sportclubs.

"Wil je een nieuwe sport uitproberen? Dan is de maand september de unieke kans om dat te doen. 13 Torhoutse sportverenigingen stellen hun trainingen gratis open voor het grote publiek. Neem gerust een vriend of vriendin mee, dan kunnen jullie samen de sportieve toer op gaan", zegt schepen van sport Rita Dewulf.

Meer informatie i.v.m. trainingen en inschrijven vind je hier en op de folder. De campagne van de Vlaamse overheid vind je hier.