De Proefhoeve d'Oude Smelterij start met take away

Patrick Demarest

04/04/2021
horeca/toerisme

De Proefhoeve d’Oude Smelterij is de vernieuwde cafetaria van de kinderboerderij in de Ieperse Heerweg 5 in Torhout. Een volledig vernieuwd interieur en een enthousiast team staat klaar om de eerste klanten te begroeten. Vanaf de paasvakantie start De Proefhoeve met take-away op de kinderboerderij d’Oude Smelterij.


“De Proefhoeve is een uniek concept in Torhout. Het interieur is een combinatie van oud en nieuw. We gingen op zoek naar oude spulletjes die onze doelgroepmedewerkers opfristen en zo een nieuw leven gaven,” zegt coördinator Stefanie Schutyser.
“De opening van de nieuwe cafetaria was voorzien voor november 2020. Helaas zorgde corona ervoor dat we onze deuren nog niet mochten openen voor het brede publiek," vult voorzitter, Elsie Desmet aan.

Take away vanaf de paasvakantie
"Vanaf de paasvakantie start De Proefhoeve met take away op de kinderboerderij d’Oude Smelterij. Je zal kunnen genieten van take away koffie en frisdrank, maar ook heerlijke warme suikerwafels, lekkere homemade milkshakes, niet te versmaden hoeve-ijs
en dagvers gebak. "


"Kom genieten van al dit lekkers na een bezoekje aan de dieren op de boerderij of een flinke wandeling langs het Moereveldpad,” vertelt coördinator, Stefanie Schutyser.


De take away is op volgende momenten geopend:
- zaterdag, zondag van 11 tot 18 uur
- woensdag, donderdag en vrijdag van 12 tot 18 uur
- gesloten op maandag (uitgezonderd paasmaandag) en dinsdag.