Degryse kachels & vuren

Admin

10/08/2014
winkel

Nieuw in Torhout!

Op 1 augustus openden Jimmy Degryse en Ulricke Staelens een gloednieuwe winkel van kachels en vuren in de Bruggestraat 133 in Torhout.

degryse04

Jimmy en Ulricke zijn beiden afkomstig uit Werken maar vonden Torhout de ideale locatie om een kachelwinkel te vestigen. "In Torhout bestond een dergelijke zaak niet meer en dus besloten we om de stap naar de zelfstandigheid te zetten. Ervaring deed ik op als plaatser, depanneur en onderhoudsman in een andere kachelzaak", beklemtoont Jimmy.

300 vierkante meter

In de toonzaal van ruim driehonderd vierkante meter vind je hout-, gas-, pellet-, bio-ethanol- en elektrische kachels maar ook inbouw- en inzethaarden voor pellets, hout en gas. Kookfornuizen op hout vind je ook op de benedenverdieping . Uiteraard vind je er producten voor het onderhoud van de kachels, aanmaakblokken, wisselstukken…Op het eerste verdiep tref je de afdeling gaskachels , inbouw en inzethaarden op gas en barbecue op gas en kolen.

degryse05

Openingsuren en promotie

De winkel is open op maan-, woens-, donder-, vrij- en zaterdag van 9.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 18 uur of op afspraak. Ter gelegenheid van de opening krijg je bij aankoop van een pelletkachel gratis een elektrische aszuiger en bij aankoop van een houtkachel een houtmand en hittebestendige handschoen.

Gegevens

Degryse Kachels
Bruggestraat 133
8820 Torhout
050 22 11 79
info@degrysekachels.be
www.degrysekachels.be

Open: ma-woe-do-vrij-zat: 9.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 18 uur of op afspraak. Gesloten op dinsdag.