Delhaize dicht vanaf 6 oktober 18 uur

Patrick Demarest

01/10/2021
winkel

Uitverkoop bij AD Delhaize in Torhout omwille van verbouwingen en dat is te merken. Niet alleen met het blote oog maar op dit moment krijg je 10% korting aan de kassa, vanaf maandag 4 oktober is dat 30%. De winkel sluit vanaf woensdag 6 oktober om 18 uur. "We openen zeker opnieuw op 23 oktober maar het kan ook de 21ste of de 22ste 's avonds zijn...", zegt eigenaar en zaak voerder Thibaut Lemahieu. En...AD Delhaize Torhout is op zoek naar 10 nieuwe medewerkers. Solliciteren maar...

Op dit ogenblik is de vroegere voorkant van AD Delhaize herschapen in een ware bouwwerf. Bezoekers moeten nu parkeren op de nieuwe parking in de Maria Van BourgondiĆ«laan. De oude parking wordt heraangelegd en de voorgevel wordt straks, vandaar de sluiting, helemaal afgebroken en het gebouw  uitgebreid.

Meer winkelruimte, meer parkeerplaatsen, meer vers gamma

"De winkel gaat 450 vierkante meter toenemen in oppervlakte", licht Thibaut toe. "En er komen ook 70 extra parkeerplaatsen bij met groenzone."

"Het versgamma wordt uitgebreid met 35%. Alles wordt vernieuwd: van vloer tot plafond. Dat is ook de reden waarom we niet exact kunnen voorspellen wanneer we opnieuw opengaan. Er zijn grondstoffen, zoals glas, waar we even moeten op wachten. Streefdoel is donderdag 21 oktober maar dat wordt moeilijk. Het zal zeker open zijn vanaf zaterdag 23 oktober maar misschien komt er een avondopening op vrijdag de 22ste oktober. We gaan het in elk geval tijdig communiceren!"

"Ook het kassasysteem wordt grondig hervormd. Zo zullen van de 10 kassa's nog maar 2 kassa's met cash geld werken. En er zullen selfscans en quickscans zijn."

10 nieuwe medewerkers gezocht!

"Door die uitbreiding van de winkel zijn we ook op zoek naar 10 nieuwe gemotiveerde medewerkers zodat we de klanten een perfecte service kunnen bieden. We willen onze equipe stevig uitbouwen en daarom zijn er ook doorgroeimogelijkheden. Wie wil meehelpen aan de uitbouw van de nieuwe Delhaize stuurt maar een mail met motivatie en cv naar hr@tlm-invest.be

Nieuwe openingsuren

Nieuwe openingsuren van Delhaize vanaf de heropening:

Maandag: 13-20 uur.
dinsdag-vrijdag: 8-20 uur.
zaterdag: 7.30- 19 uur.
zondag: 7.30- 12.30 uur.

Op zon- en feestdagen open van 7.30 tot 12.30. Dicht op Kerst en Nieuwjaar.

Mea culpa

"Ik wil ook nog even mea culpa slaan. Sommige producten - uiteraard niet de versafdeling - zijn nu al uitverkocht. Ik heb misschien iets te vroeg geremd met de bestellingen. Maar ja , we willen de winkel leeg hebben tegen woensdagavond 6 oktober om 18 uur. Vandaar dat we vanaf maandag ook 30% korting geven."