Derde editie van de speelstraat XXL en het straten kubbtornooi

Patrick Demarest

16/04/2016
straat/wijk vereniging

KWB Torhout Centrum en Don Bosco organiseren de derde editie van de speelstraat XXL en het straten kubb tornooi.

speelstraat1

Op zondag 24 april  tussen 13 en 17 uur kunnen de kinderen en hun ouders komen spelen in de Amblèvestraat. Zowel jong (vanaf 4 jaar) als oud zijn welkom. Op de straat, die verkeersvrij wordt gemaakt, kan je er spelen met extra grote versies van: 4 op een rij, schaakstukken, mikado, jenga. Ook andere spelletjes zoal twister, KUBB, volksspelen, go-carts, gekke fietsen en twee springkastelen zijn aanwezig.
Deze activiteit is gratis. KWB en de buurtbewoners zorgen dat de bezoekers een verfrissing en een broodje met bbq-worst kunnen nuttigen. Vraag de jetons aan de KWB-stand.
Meer info bij Bart Ameel: 050 21 15 69 en Roney Debailly: 050 21 45 74 of op de website: http://kwb.be/torhout

speelstraat2

Zondag 1 mei: Pastoriestraat en het Don Boscoplein

Vanaf 13 uur kan het jonge volkje van de wijk met reuzenspeelgoed spelen in  de (gedeeltelijk) verkeersvrije Pastoriestraat: twister, mikado, mens erger je niet, schaakbord, 4 op een rij, jenga....

speelstraat3
Nog vanaf 13 uur organiseert KWB Don Bosco een kubbtornooi. De verschillende straten van Don Bosco nemen het tegen elkaar op. Vorm een ploegje van minimaal twee en maximaal zes personen en neem deel aan het kubbtornooi. Deelname is gratis.  Het winnende team ontvangt 1 Torhout-bon.
Voor meer informatie of inschrijven voor het kubbtornooi neem je contact  op met Geert Maenhoudt, Berkenstraat 24, Torhout, tel. 050 21 54 81 of surf naar www.kwbdonbosco.be en vul het online formulier in.