Doe mee met de paasbingo

Patrick Demarest

02/04/2021
Actua

Sportdienst Torhout en Tordale knutselden een leuke paasbingo in elkaar. En...er zijn verschillende prijzen te winnen

(Algemeen directeur van Tordale Evy Degeytere en schepen Rita Dewulf stelden samen met twee mensen van Tordale de paasbingo voor.)

Download je paasbingokaart via Sport Vlaanderen (https://www.sport.vlaanderen/sportactiviteiten/k-eileuke-paasbingo/downloads-paasbingo/) of haal een exemplaar bij de sportdienst.


Stippel zelf je wandelroute uit langs de 14 verschillende sites van Tordale en laat de kinderen zoeken naar de paasitems die opgenomen zijn in onze paasbingo. Heb je een item gevonden? Goed zo! Op naar de volgende!

Kan jij onderweg ook het gouden ei vinden?

Neem dan een foto met het ei en stuur dit naar sport@torhout.be. Wie weet win je 1 van de 20 leuke sportieve prijzen. Deel je wandelfoto ook via Facebook of Instagram. Geef de hashtags #sportersbelevenmeer en #keileukepaasbingo en maak kans op een waardebon van 25 euro (Sport Vlaanderen).

Ben je moe van al dat wandelen en zoeken? Leef je dan volledig uit met onze kleurplaat aan de achterkant van de paasbingo.

Zoek de paasintems op onderstaande adressen in Torhout:


  1. Bourgondisch Hof, Ganzevijverstraat 4
  2. Bazaar, Burg 25
  3. Seinestraat, Seinestraat 12
  4. Hoofdgebouw Tordale, Bruggestraat 39
  5. Atelier Torhout-Oost, Weserstraat
  6. Kasteel/Torre, Lichterveldestraat 37
  7. Gitsstraat, Gitsstraat 26-34
  8. De Doeninghe, Robrecht de Friesstraat 10
  9. BUSO De Wissel, Bruggestraat 39
  10. Peerdeposterij, Rijselstraat 33
  11. Huis 12, Weserstraat 1-2
  12. Bielzen, Bruggestraat 47
  13. Studio’s De Overkant, Bruggestraat 54 – 56
  14. De Living, Weserstraat 7-8 (overkant van de Groenhovestraat)


De bewoners van Todale hebben de paasbingo uitgewerkt met hun eigen creativiteit. De tekeningen op de kaart zijn niet steeds de identieke figuren op de locaties.


"Ga op stap met je bubbel en geniet van deze mooie paasbingowandeling doorheen Torhout. Op de verschillende sites van Tordale zal je mooie paasitems vinden. Deze werden allemaal gemaakt door de bewoners van Tordale die op deze site wonen. Dank je wel aan alle bewoners van de verschillende sites van Tordale voor jullie medewerking om jullie site mooi te versieren. Zonder jullie medewerking was deze wandeling niet mogelijk. Veel plezier aan iedereen en wie weet winnen jullie ook een mooi prijsje", aldus de schepen van sport Rita Dewulf.