Een jaar Invitado op 11 februari!

Patrick Demarest

08/02/2017
cultuur/onderwijs horeca/toerisme

Tangobar Invitado bestaat een jaar en dat wordt op 11 februari gevierd met een fabuleuze dansfuif...

IMG_9957

"We zijn ondertussen al een jaar open, zegt Geert Stragier. "En na een succesvol jaar geven wij zaterdag een spetterende fuif met een variatie van verschillende muziekgenres van tango, salsa, oldies,swing, R&B en met demonstraties van Argentijnse tango en Salsa.... Iedereen is welkom en Dj B'Latino (B-salsa) zorgt voor de muziek."

Gratis initiatie op 19 februari
Op 19 februari geven tango maéstro Geert Stragier en Goedele Verschelde een gratis initiatie-workshop'Argentijnse Tango' vanaf 16 uur.

Invitado05
"
Je hebt geen danservaring nodig. In een ontspannen sfeer worden de basispassen aangeleerd. Liefst aanmelden met partner, maar ook zonder partner ben je welkom! Het kan ook een gelegenheid zijn om een danspartner te vinden.''", knipoogt Geert.
Prijs: 15 euro per persoon.

Invitado19

Cursus Argentijnse tango
Vanaf 7 maart, telkens op dinsdagavond van 19 tot 20 uur, starten Geert en Goedele met een cursus Argentijnse tango voor absolute beginners. "Ervaring is dus zeker niet vereist. We zorgen ervoor dat iedereen op zijn eigen tempo de dans kan aanleren. Voor info bel gerust vrijblijvend naar 0498 59 15 19 of mail: info@tangoamar.com.
Info via www.tangoamar.com

TangoBar Invitado
Burg 2
8820 Torhout